The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک

اما از آنجا که اصول رژیم کتو بر مصرف چربی و کاهش مصرف کربوهیدرات ها متمرکز است همین موضوع می تواند تاثیر منفی بر روی سلامت کلی بدن بگذارد و این رژیم یک رژیم مناسب برای همه افراد نیست. رژیم غذایی کتوژنیک مناسب چه کسانی است؟

مصرف مکمل‌های گوارشی حاوی آنزیم‌های پروتئاز و لیپاز که به ترتیب پروتئین و چربی را تجزیه می‌کنند، ممکن است به تسکین علائم گوارشی مربوط به تغییر رژیم غذایی به رژیم کتو کمک کند.

هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید. رژیم کتوویژن دکتر کرمانی در ادامه‌ی رژیم کتوژنیک می‌آید و به شما کمک می‌کند تا به آرامی کربوهیدرات‌ها را وارد برنامه غذایی کنید و بدون افزایش وزن، روند عادی زندگی خود را طی کنید.

به این معنا که شما درست رژیم گرفته‌اید. بعد از چند روز این عوارض از بین می‌روند و بدن شما انرژی فراوان و سرحالی و تمرکز زیادی را تجربه خواهد کرد.

اگر مطمئن نیستید اکنون چه اهدافی دارید برنامه غذایی رژیم کتوژنیک یا این‌که چگونه با رژیم غذایی خود به آن اهداف برسید، باید با متخصص لاغری مشورت کنید.

غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:

در مورد نیازهای غذایی خود برای این رژیم غذایی باید حتما با متخصص تغذیه مشورت کنید.

یکی از تحقیق‌ها نشان داد، افرادی که رژیم کتو داشتند، ۲/۲ برابر بیشتر از کسانی وزن کم کردند که رژیم کم‌چرب و کم کالری داشتند.

این رژیم برای بهبود و کنترل بسیاری از بیماری‌ها از جمله صرع، سرطان، سندرم تخمدان پلی کیستیک و آلزایمر نیز تجویز می‌شود.

اما چربی های اشباع شده مثل روغن ها (پالم، نارگیل) و انواع کره به مقدار زیاد توصیه می شوند.

یکی از عوامل اصلی افزایش تری گلیسیرید به خصوص در افراد کم تحرک، مصرف کربوهیدرات به ویژه کربوهیدرات های ساده و فروکتوز (قند میوه) است.

حداقل در ابتدای رژیم، مهم است که تا زمانی که سیر شوید غذا بخورید و از محدود کردن بیش از حد کالری خودداری کنید.

تیم تحریریه لیمومی مشاهده مقالات تیم تحریریه لیمومی این مقاله را برای دوستان خود ارسال کنید

اضافه کردن مقدار مشخص و محدود کردن کربوهیدرات‌های سالم به برنامه غذایی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *